2014. február 15., szombat

Deron - Hírek

Igen, a Lisette-ben volt stílusom, hogy 3-4 részeként hoztam egy-egy különálló részt, a Heti Híreket és ezt nem terveztem folytatni eredetileg a Deronnál... de jobban végiggondolva a média ugyanúgy (ha nem jobban) jelen van a mostani főszereplőm életében, és fontosnak érzem néha megmutatni a közvéleményt :) Várom a véleményeket ezzel kapcsolatban, ti hogy látjátok? :)



Deron Pilewicz szerelmi élete - csak az autóversenyzők vonzzák?
   Deron Pilewicz már megjelenésével is édesanyjára, a lengyel származású Katarzyna Pilewiczre hajaz, de úgy látszik abban is hasonlít rá, hogy odavan az autóversenyzőkért: tavaly sokszor hozták hírbe akkori csapattársával, Tom Chiltonnal, a legfrissebb hírek szerint pedig már Kimi Räikkönennel látják egyre gyakrabban elvonulni és flörtölgetni. Utánajártunk, mi a valóságalapja a dolgoknak...
Tom Chilton ugyan barátságosan leterelte a témát és hangoztatta, hogy csak barátok voltak, de pár neve elhallgatását kérő dolgozó elárulta lapunknak, hogy gyanúsan sokat voltak együtt (lényegesen többet, mint amennyit az alapvető csapattársi kapcsolat megkövetelt volna), sőt! Egy szerelő azt állítja, hogy rajtakapta a párt, amint csókot váltanak Pilewicz öltözőjében! "Éppen az adatokat küldték be velem, mikor megpillantottam őket: félreérthetetlen helyzet volt. Deron és Tom szorosan ölelték egymást és határozottan láttam, ahogy egy csók is elcsattan" - mondja.
De úgy látszik, ennek a kapcsolatnak már vége. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a Lotus női pilótáját már sokadszor kapták lencsevégre múlt hétvégén Kimi Räikkönennel, ezúttal azonban együtt is távoztak, ami ennél is gyanúsabb, hogy lencsevégre kapták, amint éjjel két óra negyven perckor mentek fel egy jónevű hotelbe egymásba karolva. Kérdés, hogy mennyire lehet fenntartani komoly kapcsolatot a boxutcán belül...?
Természetesen minden új hírrel beszámolunk olvasóinknak az ügy folytatását illetően.
                                                           /Non Secreto, spanyol bulvárlap, kedd/



Esélylatolgatás 2014-re egy futam után:
(...)
D. Pilewicz: A csaj full úgy néz ki, mint az anyja fiatalkorában (tudjátok az Indiana Jonesból) de mi nem ezért ismerjük ugyebár. Nagy meglepetésre nemcsak okésan teljesít, hanem remekül. Az első hétvégén szegénykénk motorhiba miatt feladta ugyan a versenyt, de ez a Renault hibája, nem a kis lengyel szépségünké. Mindenképpen számolni kell vele a dobogóesélyesek között. Most úgy tűnik, hogy a középmezőny kiemelkedő alakja lesz, de ezt később még meglátjuk ;)
                                                           /f14life.blogs.com, egy-két rajongó blogja/



Deronpilewiczofficial: a szabadedzésen minden rendben, ezen a hétvégén nem ismétlődik meg a legutóbbi! Deron puszil mindenkit! :*
                                                   /Deron Pilewicz hivatalos twitter oldala/


Interjú a világ legsikeresebb női pilótájával: Deron Pilewicz!

  Hatására máris megjelent a legújabb nőideál: a törékeny és szelíd külsejű ám mégis kemény és szívós nők kultusza éledt fel!
 Mint női magazin, elsősorban nem a technikai dolgokról próbálom kérdezni és aggódok, mi van, ha erre számít... de mikor megpillantom felém közeledni, minden kétségem eloszlik: ez a lány sokkal dühösebbnek és mogorvábbnak tűnik képernyőn keresztül. Csak szelíden leül elém a fekete rövidnadrágjában és lotusos fekete atlétájában, így máris látszik, milyen sportos alakkal rendelkezik.

Az extrém életmódnak köszönheted az alakodat?
Deron: Nem, Eizának, a barátnőmnek, aki a személyi edzőm is egy személyben. Nem igazán ismer kegyelmet, ha edzésről van szó.

Tehát így is fent lehet tartani barátságokat? Úgy értem rengeteg utazás, stressz és versenyek mellett?
Deron: Hogyne, ezt már évek óta megszoktuk. Talán erősebb barátságok születnek így, mint egyébként, hiszen többnyire távol a családunktól vagyunk, egymásra utalva. És mindig számíthatunk egymásra. 

Akkor nincs ennek az életformának negatív oldala?
Deron: Természetesen van. Ahogy említettem, a családom nagyon hiányzik. És a macskáim is, akikre ilyenkor anyukám vigyáz. Hiányzik az is, hogy egy-két hétig ténylegesen azt csináljam, amihez kedvem van. De ez egy-két napra redukálódott. Az estélyis felhajtásokat pedig nem nekem találták ki, így ezeken nem érzem magam jól. 

Pedig mindenki megjegyezte, milyen csinos voltál legutóbb a földig érő csipkeruhádban...
Deron: Köszönöm... de nem ezek a dolgok tesznek boldoggá. Egy tökéletes körnek sokkal jobban tudok örülni, mint egy halom ruhának, azt hiszem.

Sokan Kimi Räikkönenhez hasonlítanak, amiért ugyanolyan gyakran látnak titeket bulikban hétvégente...
Deron: Igen, sokan észlelték ezt. Kimi jó srác, akivel nagyon jól érzi magát az ember, de egyik pletykának sem kell nagy jelentőséget tulajdonítani, ami ettől többet sejtet.

Ez Tom Chiltonra is igaz? Mostanában már vele is sokszor hírbe hoznak.
Deron: Tavaly is pedzegették, mikor nyilvánvaló okokból sokkal többet lógtuk együtt, csak most újra előkaparta a sztorit a sajtó, mivel mióta bekerültem a királykategóriába, jóval többen figyelnek rám. Tom egy hozzám nagyon közel álló személy, ezt sohasem tagadtam.

(...)
                                                                   /Francia Glamour, hétfő/



A menedzsere teljesen elégedett Pilewicz teljesítményével!

Walter Bennington, a legendás menedzser Pilewicz kiesése után nyilatkozott lapunknak: "az egyik legígéretesebb versenyzőnek tartom, akihez valaha is szerencsém volt" - kezdte - "nagyon elhivatott és tehetséges. Tudom, hogy itt a helye és akárkivel szembe megyek, aki nem így gondolja." - mondta határozottan. Mesélt még az idei viszonyokról és szabályosításokról is esett szó, de kitért Räikkönen és Pilewicz vitatott kapcsolatára is: "Deron és Kimi már csak a korkülönbség miatt sem keverednének semmi komolyba. Ha ez nem lenne képbe, akkor sem történne köztük semmi: mindketten sportemberek, a karrierjük fontosabb, mint egy párnapos kapcsolat, amelynek amúgy sincs jövője" 

Úgy tűnik Walter Bennington nem igazán szeretné, hogy a viharos lengyel lány és a nyugodt finn több hétvégét együtt töltsenek... (...)
                                                                          /Sportuni, német napilap sportrovata, csütörtök/


2 megjegyzés:

  1. Szióka! :)
    Én személy szerint nagyon csíptem ezeket a kis hírmorzsákat a Lisette-ben is, úgyhogy nagyon tetszik az ötlet, hogy ide is áthozd ezt a kis off-ot, ha lehet így mondani :D Amúgy teljesen reális, hogy a bulvársajtó többet foglalkozik Deron szerelmi életével, mint a teljesítményével, bár azért igyekeztél kompenzálni ezt ebben az összeállításban.
    Remélem Deron a következő futamon aratni fog, mert imádom a bulizós részeket és most jó lenne egy boldog ivászatot olvasni :D Hátha lesz megint ok pletykákat írni róla ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen :)))
      Hát a bulizástól sosem kell félteni, nem igaz? ;))))
      (mellesleg mikor lesz fent az új sztorid? :D)
      Puszi <3

      Törlés