2014. április 25., péntek

Deron - Hírek


Hellóka :) Nemsokára jön a teljes rész, kedvcsinálónak hoztam pár cikket (van benne lényeges utalás, kíváncsi vagyok, meglátja e valaki ;D) Puszi <3





BRÉKING: A legendás menedzser életveszélyben!

A sportág egyik legmeghatározóbb üzletembere, Walter Bennington a tegnapi nap folyamán szívrohammal került kórházba, ahol azonnal életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A kórház több információval nem szolgált, de meg nem erősített hírek szerint délután átszállították Londonba, ahol a kórházi ellátás is megfelelőbb.
    Walter Bennington Deron Pilewicz menedzsere, aki már kora reggeltől (egyes források szerint már hajnali négy órától) a kórházban virrasztott főmérnökével együtt. Lapunknak nem kívántak nyilatkozni, de azt megerősítették, hogy a menedzser miatt vannak a helyszínen.
  Természetesen minden változást tudatunk majd Önökkel, addig is lapunk a legjobbakat kívánja Walter Benningtonnak!
                                                                 /Daily Letter, Angol napilap - Sport rovat/





Kimi Räikkönent egy titokzatos nővel látták tegnap éjszaka!
   A Ferrari finn világbajnoka bizony nem unatkozik! Egy hete még arról szóltak a hírek, hogy esetleg túlságosan is közel került versenytársához, Deron Pilewcizhez, mostanra azonban ezek a pletykák megdőlni látszanak, tegnap éjszaka ugyanis egy magas, fekete hajú nővel fotózták, amint láthatóan élvezik egymás társaságát, majd együtt távoznak.
   A hölgy kilétét illetően már több variáció szárnyra kapott: egyesek szerint egy amerikai playmate, Jennifer Waherbite, mások ezt cáfolva azt tartják valószínűnek, hogy egy finn újságírónő, Natta Miltuonen. Azt is rebesgetik, hogy esetleg egy harmadik nő, néhányan ugyanis egy osztrák teniszezőnő profilját vélték felfedezni a nem túl jó minőségű képeken. A fotókat a galériánkban tekintheti meg, ha bármilyen információja van a hölggyel kapcsolatban, kérjük tudassa!
       Nem véletlen egyébként, hogy Pilewicz most semmiképpen sem Räikkönennel van elfoglalva, hiszen a gyerekkora óta karrierjét egyengető Walter Bennington életveszélyes állapotban van éppen Londonban, valószínűleg vele foglalkozik a Lotus üdvöskéje, ahelyett, hogy a köztudottan szoknyapecér világbajnok után futkosson. Kérdés, hogy ehhez az új barátnőhöz (?) mit szól majd. Vagy túlragozták kettőjük kapcsolatát és igazából semmi sincsen köztük...? Ez még a jövő zenéje...
                                                                           /bulvaron.dk/sport/raikkonen-es-a-t-n /





Ki kicsoda a boxutcában?
   A rovatban minden nap egy-egy boxutcai dolgozót mutatunk be három héten keresztül. Lassan a végéhez közeledik a sorozat, de még előtte bemutatjuk nektek a Lotus egyik zsenijét, Deron Pilewicz főmérnökét, Anthony Struviot!

              Anthony Benjamin Struvio 1988. május 4-én született Walesben. Édesapja Marz Struvio, dán építészmérnök, édesanyja Henriett Gloswald, jogász. Anthony hamar kitűnt a gyerekek közül hihetetlen észjárásával és matematikai tudásával, úgyhogy a Netrick EC. gimnázium matematika-fizika tagozatát elvégezve rögtön az ország legjobb műszaki egyetemére vették fel, ahol már az első évben készített munkái iránt érdeklődést mutatott jónéhány cég. Szinte ki sem tette a lábát az egyetem kapuján, a Lotus máris megszerezte magának és két évig dolgozott Kimi Räikkönen mérnöki csapatában. A finn távozásával együtt ő is maga mögött hagyta régi állását és az újoncot már főmérnökként várta - ő volt Deron Pilewicz.

             BS: Meglepődtél, mikor megtudtad, hogy egy nő is tesztel majd?
  Anthony: Először végiggondoltam, hogy ha egyszer pilóta, akkor szigorú diétán van és az edzések miatt biztos fitt is, szóval csak reméltem, hogy jó csaj lesz (nevet) Viccet félretéve: én már előtte is hallottam itt-ott Deronról, kíváncsi voltam, tényleg olyan ügyes-e ahogy mondják. Nos, tényleg...

              BS: Milyen vele dolgozni?
 Anthony: Deron különleges lány, ilyen nők nem mászkálnak tucatszámra. Elhivatott, céltudatos és telhetetlen. Tipikus versenyzői mentalitással rendelkezik, de nincs is ezzel semmi gond. Már az elejétől kezdve jól kijövünk egymással, mivel nagyon sok időt kell együtt töltenünk, ez azért elég pozitív dolog. Szinte mintha a kishúgom lenne. Örülök, hogy ő a pilótám és senkire nem cserélnem. Kell ennél több?

              BS: A rajongói oldalunkon egy hónapja téged szavaztak meg a legdögösebb dolgozónak. Hogy érint ez téged?
 Anthony: Őszintén szólva sért, mert a telefonszámomat bezzeg nem osztották meg nyilvánosan, hiába szavazott rám egy rakat lány, akik szívesen felhívnának.(megint nevet) Egyébként meg nagyon örülök neki, tényleg. Hé, ha ezt olvassa egy csaj, aki rám szavazott: gratulálok, édesem, hibátlan az ízlésed! Valamiért a lányoknak tetszik a tetkó, ez lehet az oka.

              BS: Deron a magánéletébe is beavat téged? Páran elkezdték találgatni, kivel is alakul a kapcsolata... olyan nevek is felmerültek, mint Kimi Räikkönen vagy Tom Chilton. Talán te vagy az egyetlen, aki tudja az igazságot...
 Anthony: Igaz, hogy nem egyszerű munkakapcsolat a miénk, de ezzel semmiképpen sem szeretnék visszaélni. Deron Pilewicz az első olyan pilóta, akinek a főmérnöke lehetek, de nem csak ez köt hozzá: mint mondtam, sokat vagyunk együtt, mindketten elég messze a családunktól... így nyilván nagyon sok olyan dolog van, amit megosztunk egymással. Ezeket ő biztosan nem adná tovább senkinek, tehát én sem szeretnék még csak utalni sem semmire, pláne nem a sajtó által generált kamu-szerelmi szálakra. (mosolyog)

                                                                                /BenaSports.com/ki-kicsoda-a-boxutcaban/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése